Pályázatok

REGIONÁLIS KÖZÖSSÉGI KÖZPONTOK PROGRAM

A Regionális Közösségi Központok Program keretein belül meghirdetett pályázatok találhatóak ezen menüpont alatt.

Két fő kiírásunk van:

Tedd Jobbá!

A 2017. óta minden évben régiós szinten meghirdetett Tedd Jobbá! Pályázat három megyében került kihirdetésre Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben.

A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.

Krízispályázat

2020. április 1-én meghirdetett egyszeri alkalmas pályázat, amely a Koronavírus okozta krízishelyzetet hivatott támogatással oldani.

A pályázat célja, hogy támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek segítséget kívánnak nyújtani a környezetükben a koronavírus terjedésének megelőzésével, a fertőzés kockázatának csökkentésével, a járványügyi vészhelyzetből adódó szociális, társadalmi, oktatási problémák kezelésével.

 

További információkat találnak az egyes legördülő menüpontok alatt.