Letölthető dokumentumok: TEDD JOBBÁ – 2018

Ezen az oldalon a Regionális Közösségi Központok TEDD JOBBÁ! – 2018 pályázati program megvalósításával kapcsolatos dokumentumok érhetők el.

 

Utazási költségek térítése:

Gépjárművel történő utazás:

A projekthez kapcsolódó tevékenységek során a saját tulajdonú gépjármű használatának költségtérítéséhez és a költségek elszámolásához az alábbi táblázatokat használhatják:

– Ha az adott hónapban mindig ugyanannak a személynek fizetnek költségtérítést: Üzemanyag elszámolás egy autó (excel)

– Ha pl. egy rendezvényhez kapcsolódóan több személynek fizetnek költségtérítést: Üzemanyag elszámolás több autó (excel)

A gépjárművek üzemeltetésével kapcsolatos költségek üzemanyagköltségből és fenntartási, javítási, felújítási költségekből állnak.
A táblázatok az üzemanyagköltséget a kormányrendeletben foglaltak szerint a lökettérfogat (cm3) és üzemanyag típus alapján meghatározott fogyasztási norma és a NAV által havonta közzétett üzemanyag ár alapján számítja ki.
A fenntartási, javítási, felújítási költségekre a rendelet szerint 15 Ft/km számolható el.

A gépjárművek fogyasztási normáit itt érheti el: https://nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/uzemanyag/fogyaszt_normak/gjnorma.html

Az üzemanyag árakat itt érheti el: https://nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/uzemanyag/uzemanyagarak/uzemanyagar.html

Tömegközlekedés:

Tömegközlekedéssel történő utazás esetében pedig az alábbi táblázatot használhatják: Utazásiköltség-Tömeggközlekedés (excel)

Összezár