Adományszervezési workshop Dave Beckwith-tel

A Regionális Közösségi Központok Programon belül fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk pályázók hosszútávon gondolkodjanak, fenntartható, a közösségre építő projekteket kezdeményezzenek. Ehhez azonban a források szervezése elengedhetetlen. Az adományszervezés , vagy “fundraising” egy manapság egyre divatosabb, elterjedtebb módszere a források szerzésének, azonban még mindig tanulandó, hogy hogyan is érdemes csinálni, hogy minden félnek megérje.

Erről és ennek lehetőségeiről beszélgetünk Dave Beckwith-tel 29-én az Amerikai Kuckóban, aki nem csak azért tud sokat a témáról, mert ez az USA-ban régebbi gyökerekre megy vissza, hanem azért is, mert több projekt esetében ennek a tevékenységnek mozgatórugója volt és joggal állíthatja, nem a környezet, hanem a sok munka az, amivel célt lehet érni.
Dave Beckwith-ről:
Jelenleg a Great Lake Institutes (Toledo, Ohio) tanácsadója, illetve előadó a Clinton School of Public Service Center-nél.
2012. decemberéig a The Needmor Fund igazgatója, korábban dolgozott a washingtoni székhelyű Center for Community Change-nél, alapító igazgatója a New England Training Center for Community Organizers-nek. Carter elnök alatt, 1978-ban a Szomszédságok Nemzeti Bizottságánál a Kormányzati Munkacsoport koordinátora. 1981-ben költözött Toledóba, ahol az East Toledo Community Organization vezetője lett. 1988. és 1994. között kutatóként is dolgozott a University of Toledo várospolitikával foglalkozó központjában.

Időpont: 2018.11.30. 14:00 – 15:30
Helyszín: American Corner Debrecen – Méliusz Juhász Péter Könyvtár épületében található – Bem tér 19/D., Debrecen 4026

Az eseményt az Amerikai Kuckóval együttműködésben szervezzük, a belépés ingyenes, fordítást szükség esetén biztosítunk.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/979256552266659