Tájékoztató Fórum Debrecenben és Nyíregyházán

Szervezetünk szakmai stábja a Regionális Közösségi Központok projekt keretében szükségletfelmérést végez az Észak-Alföldi régióban. Az elmúlt két napban Nyíregyházán és Debrecenben tartottunk tájékoztató fórumokat a településeken tevékenykedő civil szervezetek, informális csoportok számára. Elsősorban a hamarosan megjelenő pályázati forrásról tájékoztattuk a résztvevőket. Másrészt a megjelentek bevonásával igyekeztünk feltárni a helyi civilek szükségleteit.

A majd két órás találkozók célja az volt, hogy minél pontosabb képet kapjunk a régió civil szervezeteinek helyzetéről, problémáiról, annak érdekében, hogy a pályázati kiírás minél inkább a helyi civilek szükségleteire tudjon reagálni és a helyi igényekhez leginkább illeszkedő támogatási program jöjjön létre.
Rengeteg hasznos tanácsot kaptunk, amiket figyelembe veszünk, hogy a támogatási összeg a legmegfelelőbb módon legyen majd felhasználható.

A találkozók információinak összesítése után előre láthatólag november 30-án kerül kiírásra a pályázat. Az elkövetkező napokban a beszélgetések kiértékelése mellett arra törekszünk, hogy az elfogadásra kerülő ötleteket beépítsük a pályázati rendszerbe.

Hamarosan Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetekkel találkozunk, ugyanezen céllal. Addig is a szükségfelméréssel kapcsolatos kérdőív online kitöltésére is lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek.
A kérdőív: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwaA3adu1fWeba7Vo7LsP6YtfsKzA7zgSszrhO0A0vI68l9w/viewform