RKK pályázat

REGIONÁLIS KÖZÖSSÉGI KÖZPONTOK

LEZÁRULT

Pályázati kiírás

Itt találják meg a november 30-án megjelenő pályázati kiírásunkhoz szükséges dokumentumokat és információkat, melyet egyesületünk, partnerségben a Humán Fejlesztők Kollégiumával, a Nyílt Társadalom Alapítványok által támogatott Regionális Közösségi Központok Program keretében valósít meg.

Leadási határidő: 2018. január 31.
A kitöltött pályázati adatlapot és költségvetési táblázatot kérjük a következő email címre visszaküldeni: palyazat@altkozegy.hu

Letölthető pályázati dokumentumok:

Pályázati kiírás és tájékoztató

Pályázati adatlap

Költségvetési sablon

 


                   GYIK – Gyakran ismételt kérdések

 

A pályázatírás nem könnyű és általában rengeteg kérdést vet fel az íróban. Igyekszünk itt összeszedni azokat a kérdéseket, amelyek a leghamarabb felvetődnek. Ezt a részt igyekszünk majd folyamatosan frissíteni. Amennyiben nem találta meg az önt foglalkoztató kérdést, kérjük keressék a következő kollégáinkat:

Pénzügyi kérdésekben: Damu Gyuláné – penzugy@altkozegy.hu

Szakmai kérdésekben: Dió Zoltán – palyazat@altkozegy.hu e-mail címen,

vagy telefonon munkanapokon 9 – 17 óra között a 06-30-411 47 65 számon.


Egy szervezet hány pályázatot nyújthat be összesen?

Egy szervezet egy pályázatot nyújthat be főpályázóként. Emellett egy pályázatban partnerként is részt vehet. Ugyanez vonatkozik a magánszemélyekre is, kivéve a partnerséget illetően.

Jelent-e bármiféle előnyt az elbírálásnál, ha a határidőnél korábban adja be a pályázó a pályázatot?

Nem. A pályázatok együtt kerülnek ellenőrzésre, majd értékelésre a beadási határidőt követően. Ugyanakkor biztatunk minden pályázót, hogy lehetőség szerint véglegesítse pályázatát minél előbb, ne várja meg az utolsó pillanatot.

A pályázat Észak-Alföldi Régióban működő szervezetekre terjed ki. Pályázhatok-e akkor, ha a szervezetem Budapesten van bejegyezve technikai okokból, viszont a működésem abszolút helyi?

Igen! Elsősorban olyan szervezeteket támogatunk,akik helyi szinten működnek, amelynek nem feltétele,hogy a szervezet helyi szinten is be legyen jegyezve. A pályázat kisközösségeket támogatna, vagyis elvárás az, hogy legyen egyfajta beágyazottsága a szervezetnek/csoportnak, előzménye a tevékenységnek helyi szinten. Legyenek már megtett lépések.

Nincs bejegyezve a csoportunk/szervezetünk. Pályázhatunk?

Abszolút! Ebben az esetben vagy befogadó szervezetet kell keresnie a csoportnak, vagy a csoport egyik tagja magánszemélyként fogja kapni az adományt, a csoport projektjére. Természetesen ez esetben ugyanúgy vannak elszámolási kötelezettségei a magánszemélynek is.

 

Ellátási szerződésünk van az önkormányzattal. Pályázhatunk?

Természetesen, amennyiben a pályázók köre kritériumoknak megfelelnek.

 

Pályázhatunk működési támogatásra?

Válasz: Amint a kiírásból látható, az általános működés rendszeres, havonta felmerülő költségeire (villany-, gáz-, vízszámla kiegyenlítésére, telefon- és bankköltségekre) nem igényelhető támogatás, csak akkor, ha azok közvetlenül kapcsolódnak a pályázott szakmai programhoz.